Het allermooiste feestje

Stelt u zich eens voor, het is een uurtje of één ’s-Nachts. U kijkt rond en ziet al uw vrienden en kennissen met elkaar socializen. Overal staan lege bekers, de muziek staat aan met uw favoriete nummers. Buiten zijn nog wat vrienden vuurwerk  aan het afsteken. De hapjes zijn half aan gegeten en iedereen ziet eruit als ze het naar hun zin hebben. Dit kan maar één ding betekenen. Je hebt een geslaagd feestje georganiseerd met oud en nieuw! De grote vraag, hoe organiseer ik dit leest u hieronder.

Benodigdheden

Allereerst en waarschijnlijk het meest belangrijk wat nodig is voor een geslaagd feest zijn mensen. Zorg dus dat u uitnodiging schrijft die er uitnodigend uitziet. Stuur deze dan ook op tijd de deur uit zodat mensen de datum vrij kunnen houden. Het is ook goed om te weten als ze langskomen zodat je rekening kan houden met de hoeveelheid boodschappen die nodig zijn. Vervolgens is het handig om de gasten die komen ook tevreden te houden met voldoende drinken en eten. De vraag is dan of u zelf hapjes wilt maken of hier misschien een catering voor in huurt. Ook kunt u het er gemakkelijk van af brengen met wat zakken chips, zoutjes, vlees en kaas. Het ligt er maar net aan met welk budget u speelt en waar de gasten van houden. Verder is het handig te bedenken of en wat voor cocktails u wilt maken. Het is een makkelijker conversatie starter en houdt ook de conversatie op gang. Hiervoor hoeft u de deur niet meer uit, tegenwoordig kunt u de gin bestellen. Binnen een paar uur is deze dan thuis en maakt u in een handomdraai de lekkerste gin-tonics. Natuurlijk blijft het niet bij alleen gin wat thuis te bezorgen is. Ook is het mogelijk om andere sterke drank thuis te bezorgen zoals wodka, rum of whisky. Wat u preferentie ook is, het is mogelijk. Vooral zware kratten bier zijn fijn om thuis bezorgd te laten worden.

Aankleding

Zodra u de mensen, hapjes en drankjes geregeld heeft komt het volgende, de aankleding. Hier kunt u het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Wilt u een thema waar mensen zich aan kunnen. Dit kan uiteenlopen van een tropisch idee tot wellicht de kleur paars. Het is belangrijk bij ieder feestje om wel iets van aankleding te geven. Al zijn het slechts wat slingers die u ophangt, dit geeft toch een stuk feest sfeer met zich mee.